sâmbătă, 5 martie 2011

Alimente care slabesc

Vrei sa slabesti, dar nu prea stii de unde sa incepi? Aseaza-te bine, fa-te confortabil, iti voi dezvalui care sunt alimentele care fac toata treaba in locul tau. Tu trebuie doar sa le incluzi pe lista meniului, iar ele vor lucra pentru silueta ta.

1. Lactatele degresate
Iaurtul degresat, laptele cu putine grasimi, in special cu 1% grasimi, branza slaba, dar si alte lactate ajuta la scaderea in greutate. Minciuna sau nu? Adevar. Multe teste au dovedit ca lactatele degresate favorizeaza procesul de pierdere in greutate. Si asta din simplu fapt ca proteinele promoveaza pierderea in greutate, favorizand satietatea. Deci, consuma lactate degresate, caci silueta se va modela usor-usor.

2. Grasimile sanatoase
Somonul, tonul, macroul, semintele, nucile, fisticul, alunele, uleiul de masline etc, reprezinta grasimi sanatoase, vegetale si nu numai, care te vor ajuta sa stregi cu buretele toti acei colacei, care deja incep sa se vada. Consuma acestea alimente cu bun simt, si vei vedea schimbarile.

3. Apa
Apa este singurul aliment care nu are calorii si, datorita acestui lucru, o poti bea cat vrei tu. Astampara pofta de mancare, grabeste satietatea, mai ales daca este servita inaintea mesei, cu circa o jumatate de ora inainte. Detoxifica, asigura buna functionarea a organismului si echilibreaza balanta de fluide din corp.

4. Ceaiurile
Ceaiul verde, negru si alb constituie surse de vitamine, minerale si antioxidanti importanti. Fiecare are beneficiile sale. Daca ceaiul alb este fin, parfumat, ceaiul verde prezinta o multitudine de beneficii, insa nici celelalate nu se lasa mai prejos. Atat ceaiul alb cat si ceaiul verde ori negru ajuta in cresterea ratei metabolismului si ardera grasimilor. So, drink it!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu